Uudelle opiskelijalle

Hei uusi biolääketieteen opiskelija! Mahtavaa, että olet eksynyt nettisivuillemme. Kulti ry on Kuopion biolääketieteen opiskelijoiden oma ainejärjestö. Kultilaiset tunnistat punaisista haalareista ja persoonallisesta logosta, joka löytyy nettisivujen yläkulmastakin.

Onnittelut vielä opiskelupaikastasi ja tervetuloa Kuopioon! Jos yliopistomaailma tuntuu vielä kovin kaukaiselta, niin ei hätää, tältä sivustolta pääset toivottavasti alkuun. Voit myös lähettää meille sähköpostia, jos jokin asia askarruttaa mieltäsi!

Tässä sinulle muutamia tärkeitä linkkejä:

UEF Biolääketieteen fuksit 2019 -ryhmä uusille opiskelijoille, tätä kautta saat kätevästi tietoa esimerkiksi tapahtumista ja pääset tutustumaan uusiin opiskelukavereihisi!

Kulti ry -ryhmä kaikille Kultilaisille. Ryhmän kautta saat tietoa meitä biolääketieteen opiskelijoita koskevista asioista ja Kultin touhuiluista!

Itä-Suomen yliopisto -ryhmä kokoaa kaikki kolmen kampuksen opiskelijat yhteen. Tätä kautta saat tietoa esimerkiksi yliopiston tapahtumista ja opiskelua koskevista asioista.

Jos olet vielä asuntoa vailla, niin Vuokra-asunnot KUOPIO -ryhmästä saatat löytää etsimäsi!

Puskaradio Kuopio -ryhmä on epävirallinen tiedotuskanava, jonka kautta voit kysyä esimerkiksi mistä löytyy Kuopion hyvät lenkkipolut tai missä on parhaat pitsat!

Kulti ry:llä on sivut myös facebookissa, joten käy tykkäämässä ja katso lisää tästä! Meidät löytää myös instagramista @kulti_ry!