Liity jäseneksi

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Hei ja tervetuloa Kulti ry:n jäseneksi! Kultin jäsenyys edellyttää opiskeluoikeutta biolääketieteen koulutusohjelmassa tai edeltävissä versiossa ko. Koulutusohjelmassa. Kultin jäsenenä olet oikeutettu kantamaan kirkkaan punaisia haalareitamme ja saat Kultin jäsenille kuuluvat edut yhteistyökumppaneiltamme ja omalta ainejärjestöltämme.

Vuoden 2014 syksystä lähtien tähän 30 € liittymismaksuun kuuluu ns. ”pohjamaksu”, 20 €, minkä lisäksi se sisältää ensimmäisen vuoden vuosittaisen jäsenmaksun 10 €. Seuraavina opiskeluvuosinanne maksettavaksi tulee enää vuosittainen, 10 €:n suuruinen jäsenmaksu.

Mikäli haluaisit kannattaa Kulti ry:n toimintaa, kannatusjäsenmaksu on 30 €, ja suunnattu lähinnä esimerkiksi yrityksille tai jo opiskelunsa suorittaneille yksityishenkilöille, jotka haluaisivat tukea ainejärjestömme toimintaa. Myös kannatusjäsenmaksun voi toimittaa aiemmin mainitulle tilille, (FI86 8146 9710 0933 51). Tällöin viestikenttään kirjoitetaan ”Kannatusjäsen/oma nimi tai yrityksen nimi”. Kulti ry kiittää oikein kauniisti kumarrusten kera kaikkia tukijoitaan!

Ohjeet jäseneksi liittymiseen:
• Osoita maksu tilille FI86 8146 9710 0933 51, saajana Kulti ry (BIC: DABAFIHH)
• Maksun määrä ensimmäisellä liittymiskerralla 30 €, seuraavina vuosina 10 € (alkaen syksy 2014)
• Viestikenttään: Jäsenmaksu/oma nimi/kotipaikkakunta
• Jos liityt kannattajajäseneksi: Kannatusjäsen / oma nimi tai yrityksen nimi
• Tulosta kuitti / ota kuva kännykkääsi / jokin todiste maksusta

SÄHKÖPOSTILISTALLE LIITTYMINEN

Kultin sähköpostilistalla ollessasi saat kaiken olennaisen informaation tapahtumista kätevästi omaan sähköpostiisi. Listalle lähetetään myös tietoja laitoksen puolelta esimerkiksi auki olevista gradupaikoista tai vaihto-oppilasmahdollisuuksista. Kaikkea listalle laitettavaa infoa et näe esimerkiksi facebook-sivulta, joten kannattaa liittyä!

Listalle voit liittyä täyttämällä nettiselaimessasi lomakkeen osoitteessa https://lists.uef.fi/mailman/listinfo/kultilaiset tai sähköpostilla lähettämällä viestin, jonka tekstillä tai aiheella ei ole merkitystä, osoitteeseen kultilaiset-subscribe@lists.uef.fi