Loimun opiskelijat – Kuopio -hallitus

tanjaTanja Turunen, puheenjohtaja

Olen Tanja ja toimin kolmatta vuotta Loimun opiskelijat -Kuopio ry:n puheenjohtajana. Ikää on 23v ja kandivuosi menossa biolääketieteen koulutusohjelmassa. Vapaa-aikana lähellä sydäntäni ovat ystävät, hyvä ruoka ja kuntosali. Yhdistystoiminnassa olen ollut mukana fuksivuodesta lähtien ja parasta antia on ollut uusiin ihmisiin tutustuminen ympäri Suomea, mahdollisuus kehittää työelämätaitoja ja olla mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia

retuRetu Haikonen, varapuheenjohtaja

Opiskelen tällä hetkellä biolääketieteen toisen vuoden opintoja, vaikka yliopistolla urani olen aloittanut jo 2014. Köyhän talon poika kun on niin välissä joutui vuoden käydä hankkimassa leivän päälle muutakin kuin ylähuulta. Aloittelen yliopiston järjestötoiminnassa peräti jo neljättä vuotta ja ammattijärjestön opiskelija yhdistyksessä kolmatta. Aikaisemmat pestini ovat Lao –Kuopion varapuheenjohtaja ja välissä kerksin myös vuoden toimimaan Kulti ry:n hallituksessa. Koulun ohella työskentelen ja tykkään kovasti kaikenlaisesta liikunnasta.

emmiEmmi Hämäläinen, rahastonhoitaja

Olen Emmi, 23-vuotias biolääketeiteen kolmannen vuoden opiskelija. Vapaa-ajallani harrastan Crossfittia, vietän aikaa ystävien kanssa ja lueskelen kirjoja. Toimin taloudenhoitajana Loimun opiskelijat -Kuopio ry:ssä. Yhdistystoiminnassa olen ollut mukana kaksi vuotta, jonka aikana olen tutustunut uusiin ihmisiin, järjestänyt tapahtumia ja oppinut työelämätaitoja.

anniAnni Kolehmainen, sihteeri

Moi! Olen biolääketieteen ensimmäisen vuoden opiskelija. Lähdin Loimun yhdistystoimintaan mukaan, koska haluan olla ajamassa opiskelijoiden etuja ja vaikuttamassa yhteisiin asioihin. Kuopioon olen tieni löytänyt Suonenjoelta, ja vapaa-aikani kuluu lentopalloa pelaillen, kirjoja lukien ja elokuvia katsellen.

ainoAino Peltonen, Kulti ry vastaava / viestintä

Heippa! Opiskelen biolääketiedettä ja olen alun perin kotoisin Salosta. Yhdistystoiminnassa minua kiinnostaa mahdollisuudet vaikuttaa asioihin ja tavata uusia mielenkiintoisia ihmisiä. Viisariani väräyttää Saksa ja musiikki, joskus jopa saksalainen musiikki.

kristiinaKristiina Myller, Hyeena ry vastaava

Moromoro, olen Mosse, reipas ja maanläheinen ympäristötieteilijä. Tykkään seikkailla metsissä ja puuhastella labrassa. Olen mukana Loimun opiskelijayhdistyksen toiminnassa, koska haluan jelppiä kanssaopiskelijoita saamaan oman alan kesätöitä ja harjoittelupaikkoja. Hoidan etenkin viestintää ainejärjestömme suuntaan, mutta minua kiinnostaa myös kopo-asiat.

tomiTomi Saviluoto, tapahtumavastaava

Heippa! Olen Tomppa Itä-Suomen yliopistosta ja biolääketieteen ensimmäisen vuosikurssin opiskelija. Vielä ei pahemmin löydy sen syvällisempää kokemusta yhdistystoimminnasta, mutta koen itselle tärkeäksi päästä vaikuttamaan yhteisiin asioihi ja ajamaan eteenpäin asioita, jotka parantavat yhdistyksessä olevien henkilöiden etuuksia. Opiskeluiden ohessa aikaa kuluu musiikin kuuntelun parissa sekä myös kuntosalilla.

pinjaPinja Mertano, tapahtumavastaava

Olen 21-vuotias kuopiolaistunut helsinkiläinen ja biolääketieteen fuksi. Järjestötoiminta on kiinnostanut aina, jo ala-asteajoista lähtien, joten Loimun toimintaan mukaan lähteminen oli erittäin luontevaa. Loimussa kiinnostaa mahdollisuus todella ajaa opiskelijoiden etua ja saada äänemme kuuluviin, niin työmarkkinoilla kuin muutenkin! Tuoreena tapahtumavastaavana on jees päästä tutustumaan ja hoitamaan käytännön asioita erilaisten tapahtumien järjestämisessä. Vapaa-ajallani puuhailen milloin mitäkin, yleensä musiikin ja ystävien parissa!

herkkoHerkko Pulkkinen, viestintä (Hyeena ry)

Olen sovelletun fysiikan opiskelija ja opiskelen nyt kuudetta vuotta. Liityin yhdistykseen alun perin ainejärjestön yhteistyökuvioiden vuoksi, mutta nykyään haluan myös levittää ammattiliiton asiaa ja työelämätietoisuutta. Yliopiston ja yhdistyksen ulkopuolella harrastan tanssia sen monissa eri alalajeissa.

toniToni Savolainen, varajäsen

Olen ympäristötieteen 4. vuoden opiskelija. Ainejärjestötoimista eläkkeelle pikkuhiljaa jäädessä voi puuhastella muuta yhdistystoimintaa. Etujärjestötoiminta tuo vaihtelua opiskelijaelämään ja on toisaalta välttämätöntä asioiden hoitamiseksi. Muuten tulee harrasteltua aggressiivista Pokemon Go (ja muutakin) -pelaamista sekä dj-touhuilua ja tapahtumaorganisointia

matiasMatias Junttila, varajäsen

Hei olen 20 vuotias, sovelletun fysiikan fuksi. Olen kotoisin Kaarinasta, mutta Kuopiossa on tullut asuttua kohta 14 vuotta. Toimin loimun hallituksessa varajäsenenä. Lähdin mukaan yhdistystoimintaan, koska se on mahtava tapa verkostoitua ja siten laajentaa omaa sosiaalista piiriä sekä päästä aktiivisesti vaikuttamaan itseään koskeviin asioihin. Ympäri vuoden tulee harrastettua erilaisia tanssi hommia laidasta laitaan joko itse tai valmentaen.