Loimun opiskelijat – Kuopio -hallitus

Riku Kiviluoto, puheenjohtaja
rikki(at)uef.fi

Heippa, olen Riku! Aloitin sovelletun fysiikan opinnot Itä-Suomen yliopistossa syksyllä 2016 ja toimin tänä vuonna Loimun opiskelijat – Kuopio ry:n eli LoKin puheenjohtajana sekä toisena Kuopion edustajana Loimun opiskelijatoimikunnassa. Järjestö- ja vapaaehtoistoiminnassa olen ollut mukana useamman vuoden sukellusharrastukseni kautta. Lisäksi olen nyt toista vuotta ainejärjestö Hyeena ry:n kopona LoKkeilun ohella. Yhdessä tekeminen ja yhdistyksen jäsenten etuuksien ajaminen ovat omasta mielestäni parasta yhdistystoiminnassa. Mikäli sinulle tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää, niin tule rohkeasti kyselemään ja juttelemaan! Nähdään tapahtumissa!


Elina Tervo, varapuheenjohtaja ja Kulti ry-vastaava
elinte(at)uef.fi

Moikka, olen Elina! Aloitin opiskelut biolääketieteellä syksyllä 2017 ja vuonna 2019 toimin Loimun opiskelijat -Kuopion varapuheenjohtajana ja Kulti ry -vastaavana. Sydäntä lähellä on kaikenlainen suunnittelutyö, uusien ideoiden kehittäminen sekä toisten auttaminen. Loimun toiminta tuntuu helpolta paikalta toteuttaa näitä minulle tärkeitä asioita. Haluan päästä vaikuttamaan opiskelijoiden oikeuksiin ja samalla järjestää mukavaa yhdistystoimintaa myös meidän kampuksen luonnontieteilijöille. Älä epäröi kysäistä, jos jokin asia askarruttaa!


Marika Rissanen, rahastonhoitaja
marikris(at)uef.fi

Hei! Olen Marika, toisen vuosikurssin opiskelija sovelletulta fysiikalta. Toimin vuonna 2019 Loimun opiskelijat – Kuopion hallituksessa rahastonhoitajana. Olen hyvin aktiivinen ja sosiaalinen persoona, jolta ei ideat lopu. Yhdistystoiminnassa minusta parasta on vaikuttaminen ja yhdessä tekeminen. Vapaa-aikaani tykkään viettää ystävieni kanssa ja vesipallon parissa.


Pauliina Ryökäs, sihteeri ja jäsensihteeri
paury(at)uef.fi

Moikka! Oon Pauliina, biolääketieteen opiskelija ja järjestöaktiivi. Muutin Kuopioon opintojen perässä Lahden kupeesta syksyllä 2017. Otin viime vuonna pehmeän startin järjestötoimintaan lähtemällä ainejärjestömme Kultin hallitukseen, jossa jatkan tänäkin vuonna. Kaivatessani hieman vielä lisää tekemistä, lähdin Loimun opiskelijat – Kuopio ry:n hallitukseen mukaan, koska näin uuden mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omiin sekä muun jäsenistön etuihin. Haluan myös oppia enemmän mahdollisuuksistani sekä oikeuksistani ja velvollisuuksistani työelämässä, joten Loimun toiminnassa aktivoituminen tuntui tässä vaiheessa opintoja luonnolliselta.

Aino Peltonen, viestintävastaava
ainopel(at)uef.fi

Moi, olen Aino ja toimin tämän vuoden Loimun opiskelijat – Kuopion (eli tuttavallisemmin LoK:n) viestintävastaavana. Olen biolääketieteen opiskelija ja kolmatta vuotta mukana LoK:n toiminnassa. Oon alunperin kotoisin Etelä-Suomesta meren rannalta, mutta viihtynyt erittäin hyvin Kuopiossa Kallaveden kupeessa. Saa tulla nykimään hihasta jos on mitä tahansa kysyttävää!


Kristiina Valkama, Viestintävastaava
krisval(at)uef.fi

Moikkuu! Olen joensuulaislähtöinen 2. vuoden ympäristötieteilijä. Toimin vuonna 2019 Loimun opiskelijat – Kuopion viestintävastaavana. Olen ensimmäistä kertaa mukana yhdistystoiminnassa ja odotan innolla uusiin ihmisiin tutustumista, yhdessä tekemistä ja kaikkea, mitä yhdistystoiminta pitää sisällään! Vapaa-aikani kuluu kirjojen ja useimmiten päikkäreiden parissa.


Jiri Jäntti, tapahtumavastaava
jirij(at)uef.fi

Moi! Olen Jiri ja opiskelen sovellettua fysiikkaa neljättä vuotta. LoK:n hallituksessa olen ensimmäistä kertaa, mutta ainejärjestössäni Hyeena ry:ssä olen toiminut tapahtumavastaavana jo parin vuoden ajan. Minut tempaisi mukaan Loimun toimintaan halu selvittää oman alani työllistymismahdollisuuksia sekä jakaa tietoa siitä muille opiskelijoillemme. Vaikka työelämään liittyvät asiat ovat alkaneet kiinnostamaan entistä enemmän, riittää intoa edelleen vapaa-ajan tapahtumien järjestämiseen ja opiskelijaelämään.

Anni Kolehmainen, tapahtumavastaava
anniaik(at)uef.fi

Hei, olen Anni Kolehmainen ja toimin Loimun opiskelijat – Kuopion toisena tapahtumavastaavana. Olen kolmannen vuoden biolääketieteen opiskelija, ja alun perin olen kotoisin Suonenjoelta. Loimussa parasta on mielestäni se, että saamme opiskelijoiden äänet kuulumaan ja siten pystymme pitämään huolta eduistamme työelämässä. Opiskelujen ohessa pelailen lentopalloa sekä uppoudun kirjoihin.

Heta Vihonen, projektivastaava ja Hyeena ry -vastaava
hetavi(at)uef.fi

Moi! Olen Heta, kolmannen vuoden ympäristötieteen opiskelija. Toimin vuonna 2019 Loimun opiskelijat – Kuopion projektivastaavana sekä Hyeena ry -vastaavana.

tähän tekstiä koska wordpress kusee

Kristiina Myller, varajäsen
krismy(at)uef.fi