Loimun opiskelijat – Kuopio -hallitus

Aino Peltonen, puheenjohtaja

Moi, olen Aino ja toimin tämän vuoden Loimun opiskelijat – Kuopion (eli tuttavallisemmin LoK:n) puheenjohtajana. Olen toisen vuoden biolääketieteen opiskelija ja alunperin kotoisin Etelä-Suomesta. Olen tänä vuonna myös toinen Kupion edustaja Loimun opiskelijatoimikunnassa, sekä Loimun lehden toimitusneuvoston opiskelijajäsen ja jo viime vuonna ollut aktiivisesti niin Loimun kuin ainejärjestö Kulti ry:n järjestötoiminnassa mukana. Hihasta saa tulla nykimään tai laittaa viesti jos on mitä tahansa kysyttävää 🙂

 

Riku Kiviluoto, varapuheenjohtaja/Hyeena ry-vastaava

Moikka! Olen sovelletun fysiikan opiskelija Itä-Suomen yliopistosta ja tänne keskelle savvoo eksyin Riihimäeltä. Järjestö- ja vapaaehtoistoiminnassa olen ollut mukana useamman vuoden sukellusharrastukseni kautta, jossa olen tehnyt monia erilaisia tehtäviä. Yhdessä tekeminen ja yhdistyksen jäsenten etuuksien ajaminen ovat omasta mielestäni parasta yhdistystoiminnassa. Toimin vuonna 2018 Loimun opiskelijat – Kuopion varapuheenjohtajana sekä Hyeena ry -vastaavana ja tapaamme varmasti erilaisissa Loimun tapahtumissa. Tule rohkeasti juttusille!

Tomi Saviluoto, rahastonhoitaja

Moikka! Olen 21-vuotias Tomppa Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampukselta ja toimin nykyisellä Loimun opiskelijat – Kuopio ry toimikaudella yhdistyksen rahastonhoitajana. Oma opintoalani yliopistossa on biolääketiede, mutta kauppakorkea on ollut aina lähellä sydäntä. Yhdistys toiminnassa olen toiminut jo yhden vuoden ajan ja koen siinä toimimisen tärkeäksi asiaksi opiskelujen ohessa. On ilo auttaa jäsenistöä askarruttavissa kysymyksissä sekä viedä ammattiliitto Loimun tarjoamia mahdollisuuksia sekä toimintaa eteenpäin opiskelija piireissä. Mikäli minuun törmää kampuksella tai sen ulkopuolella, niin voi tulla rohkeasti nykäisemään hihasta aina kun tarve vaatii. Jäsenistön tyytyväisyys takaa vahvemman liiton ja siteeraten Liverpoolin kannatuslaulua ”You’ll Never Walk Alone”.

Anni Kolehmainen, sihteeri

Moi, olen Rosa ensimmäisen vuosikurssin biolääketieteen opiskelija ja toimin 2018 LoK:n sihteerinä. Minulle tärkeää yhdistystoiminnassa ovat muiden auttaminen sekä sosiaalisten verkostojen luominen. Ikää minulla on 20-vuotta ja olen kotoisin itärajalta Lappeenrannasta. Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa ystävieni kanssa ja talvisin lumilautailla. Olen luonteeltani hyvin sosiaalinen sekä touhukas, ja tuon osaltani Loimuun paljon iloa ja naurua.

 

 

Tanja Turunen, viestintävastaava

Moi! Olen Tanja, biolääketieteen neljännen vuoden opiskelija ja toimin LoK:ssa viestintävastaavana biolääketieteen opiskelijoille. Yhdistystoiminnassa olen ollut mukana fuksivuodesta lähtien ja ehdottomasti parasta antia on ollut uusiin ihmisiin tutustuminen ympäri Suomea, mahdollisuus kehittää työelämätaitojani ja olla mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia luonnontieteilijöiden työllistymisen edistämiseksi. Vapaa-aikana lähellä sydäntäni ovat ystävät, hyvä ruoka ja kuntosali.

 

Kristiina Myller, Viestintävastaava

Moromoro, olen Mosse, reipas ja maanläheinen 4. vuoden ympäristötieteilijä. Olen mukana Loimun opiskelijayhdistyksen toiminnassa, koska haluan jelppiä kanssaopiskelijoita saamaan oman alan kesätöitä ja harjoittelupaikkoja. Hoidan viestintää ainejärjestömme Hyeenan suuntaan, mutta minua kiinnostaa suuresti myös koulutuspolitiikka. Minut löytää Hyeenahuoneelta, jos en ole labrassa tai metsässä.

 

 

Elina Tervo, tapahtumavastaava

Hei! Olen ensimmäisen vuosikurssin biolääketieteen opiskelija! Sydäntä lähellä on kaikenlainen suunnittelutyö, uusien ideoiden kehittäminen sekä toisten auttaminen. Loimun toiminta tuntui siis helpolta kohteelta toteuttaa näitä asioita. Olen puuhannut monenlaista vastaavaa Kainuussa synnynsijoillani Sotkamossa, mutta tämä on ensimmäinen raapaisuni yhdistystoimintaan. Toimin LoK:n tapahtumavastaavana, ja lupaan suunnitella ja toteuttaa kaikenlaista hauskaa teidän päänmenoksi!

 

Annikolehmainen, tapahtuma/Kulti ry -vastaava

Hei, olen Anni Kolehmainen ja toimin Loimun opiskelijat Kuopion toisena tapahtumavastaavana. Olen toisen vuoden biolääketieteen opiskelija, ja alun perin olen kotoisin Suonenjoelta. Loimussa parasta on mielestäni se, että saamme opiskelijoiden äänet kuulumaan ja siten pystymme pitämään huolta eduistamme työelämässä. Opiskelujen ohessa pelailen lentopalloa sekä uppoudun kirjoihin.

 

 

Pinja Mertano, Excu-vastaava

Moikkamoi! Olen Pinja, 22-vuotias kuopiolaistunut helsinkiläinen biolääketieteen toisen vuoden opiskelija, ja toista vuotta Loimun Opiskelijat Kuopion hallituksessa mukana. Loimussa kiinnostaa mahdollisuus todella ajaa opiskelijoiden etua ja saada äänemme kuuluviin, niin työmarkkinoilla kuin muutenkin! Vapaa-ajallani puuhailen milloin mitäkin, yleensä musiikin, ystävien ja ruoan parissa.

 

 

Marika Rissanen, varajäsen

Hei! Olen Marika, 23-vuotias, ensimmäisen vuosikurssin opiskelija sovelletulta fysiikalta. Toimin vuonna 2018 Loimun opiskelijat Kuopion hallituksessa varajäsenenä. Olen hyvin aktiivinen ja sosiaalinen persoona, jolta ei ideat lopu. Yhdistystoiminnassa minusta parasta on vaikuttaminen ja yhdessä tekeminen. Vapaa-aikaani tykkään viettää ystävieni kanssa ja vesipallon parissa.

 

 

Sini Pitkänen, varajäsen

Moikka! Olen 21-vuotias, savolaistunut biolääketieteen kakkosvuoden opiskelija. Alun perin olen kotoisin Jämsästä Keski-Suomen sydämestä. Olen uusi tekijä järjestötoiminnassa ja tällä hetkellä toimin hallituksemme varajäsenenä. Loimu ry:n toiminnassa minua kiinnostaa verkostoituminen ja jäsentemme etuuksien ajaminen työelämässä.  Vapaa-aikanani minut löytää puuhailemasta ystävieni kanssa kaikkea jännittävää.