Tapahtumat ja excursiot

TAPAHTUMAT

Perinteinen tutustumisilta järjestetään ensimmäisen koulupäivän iltana. Luvassa on rentoa yhdessäoloa, saunomista ja paljon uusia tuttuja, joten älä unohda merkitä tätä kalenteriisi!

Kastajaiset järjestetään heti alkusyksystä Lukemalla ja sen läheisyydessä. Täällä fukseista kastetaan virallisesti Kulteja ja luvassa on hauskaa rasteilua uusien kavereiden kanssa!

Beer Pong -tournament järjestetään yhdessä Fortiksen kanssa Puikkarissa. Kyseessä on yksi Kultin suosituimmista tapahtumista, joten kannattaa ehdottomasti lähteä pelaamaan tai kannustamaan!

Fuksisitsit järjestetään Puikkarissa yhdessä Terhon ja Retikan kanssa. Luvassa huikea fuksien ensimmäinen sitsikokemus ja tutustumista yli poikkitieteellisten rajojen!

Kostajaiset järjestetään yhdessä Hyeenan kanssa. Tämän tapahtuman järjestävät fuksit ja siellä he pääsevät kostamaan tuutoreille ja muille vanhemmille opiskelijoille kaikki kokemansa vääryydet! Unohtamatta tietenkään hauskanpitoa.

Musta Joulu järjestetään perinteisesti marraskuussa juuri ennen Luonnontietelijöiden jouluristeilyä. Luvassa synkkää sitsitunnelmaa ja saattaa olla, että pukkikin käväisee paikalla!

Haalarikastajaisissa fuksit kastavat haalarinsa virallisesti käyttöön. Luvassa hauskaa yhdessäoloa ja mahdollisesti leikkimielistä kisailua!

Teemasitsit jatkoineen järjestetään keväällä Puikkarissa yhdessä muutaman muun ainejärjestön kanssa. Luvassa teeman mukaista sitsimeininkiä!

Gradet järjestetään yhdessä Hyeenan ja Serverin kanssa Lukemalla. Gradeilla luvassa mm. merkkimyyntiä ja beer bongia!

Vuosijuhlat järjestetään joka viides vuosi. Kyseessä on arvokas juhla, jossa juhlitaan ja muistellaan ainejärjestömme kulunutta taivalta. Seuraavan kerran juhlitaan 45-vuotiasta Kultia keväällä 2019! Joka vuosi järjestetään kuitenkin jotain pientä, kuten kakkukahvit Kultihuoneella.

Wappuna luvassa kaikkea hauskaa ja yllättävää kuten Pushkinin patsaan pesu Valkeisen lammella, jossa myös järjestetään aaton rientojen jälkeen vuorovuosina Hyeenan kanssa sillisaamiainen.

EXCURSIOT

Luonnontieteilijöiden Jouluristeily on perinteikäs jokavuotinen tapahtuma. Risteilylle osallistuu Kultin lisäksi monia muita ainejärjestöjä ympäri Suomen ja huikea meno on taattua!

Lisäksi myös muita mahdollisia excursioita, jotka vaihtelevat vuodesta ja hallituksesta riippuen.